Η Paradise Plants, με 22 χρόνια εμπειρίας και συνεχούς παρουσίας στο χώρο, χαίρει εκτίμησης και εμπιστοσύνης  από τουλάχιστον 1.100 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Μέχρι και σήμερα, αναπτύσσουμε το δίκτυο πωλήσεων μας, αναζητώντας συνεργασία με ακόμη περισσότερους επαγγελματίες του κλάδου.

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι άρτια καταρτισμένο και προσφέρει τις υπηρεσίες και τις γνώσεις του ώστε να σας εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά:

  • Στην εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας
  • Να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις σας
  • Να σας προτείνει εναλλακτικές ιδέες

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και γνωρίστε τα προϊόντα μας. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε τυχόν απορίες σας. Επίσης, μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter, ώστε να λαμβάνετε τα νέα μας απευθείας στο email σας.

 

Δήλωση Συγκατάθεσης για Επαγγελματίες

Συμφωνώ και δίδω με την παρούσα δήλωση την συγκατάθεσή μου (που μπορώ να ανακαλέσω οποτεδήποτε), ώστε τα κατωτέρω δεδομένα που έχει συλλέξει και επεξεργαστεί η Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΦΥΤΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΕΠΕ» και τον διακριτικό τίτλο «PARADISE PLANTS» για την εκπλήρωση των συμβατικών και των νόμιμων υποχρεώσεων της, να χρησιμοποιηθούν και με σκοπό την ενημέρωσή μου – είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε με την αποστολή μηνυμάτων, επιστολών και newsletters - για τις υπηρεσίες, τα προϊόντα, τις προσφορές της και γενικότερα για την υλοποίηση των προωθητικών ενεργειών της.

Τα δεδομένα μου και για τα οποία δίδω την συγκατάθεσή μου να επεξεργάζεται η Εταιρεία για τον σκοπό αυτό είναι τα ακόλουθα:

  1. Δεδομένα ταυτοποίησης (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, επάγγελμα, ΑΦΜ και Δ.Ο.Υ.)
  2. Δεδομένα επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό / κινητό, fax και e-mail) και
  3. Δεδομένα που αφορούν πληρωμές, δηλαδή τιμολόγια / αποδείξεις και αντίστοιχα αποκόμματα πιστωτικών / χρεωστικών καρτών.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το Ονοματεπώνυμό σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε έναν έγκυρο ΑΦΜ
Μη-έγκυρη διεύθυνση email
Παρακαλούμε αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου