φυτα

Τα πάντα για την
επιχείρηση σας

φυτα

Τα πάντα για την
επιχείρηση σας

φυτά

Η Ιστορία

 Η εταιρία μας, Φυτά Αγίας Μαρίνας Ε.Π.Ε. / Paradise Plants, ιδρύθηκε το 1992 από τον Κώστα και το Χρήστο Ιωακειμίδη σε ιδιόκτητο χώρο 15.000 τ.μ. στον οικισμό Παράδεισο Κορωπίου.

Η Ομάδα

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από έμπειρους επαγγελματίες σε όλους τους τομείς λειτουργίας, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουν και να δώσουν απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα.

φυτά
φυτά

Η Εταιρία

Είμαστε μία από τις μεγαλύτερες μονάδες εμπορίας, χονδρικής πώλησης, στο χώρο της ανθοκομίας και της κηποτεχνίας.

Με γνώμονα την κάλυψη των διαφορετικών αναγκών που έχουν οι εκατοντάδες πελάτες μας, διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι εγκαταστάσεις

Στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις μας οι γεωπόνοι και το εξιδεικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε μέσα από μια πλούσια γκάμα φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δρεπτών ανθέων, έτοιμων συνθέσεων, κασπώ, βάσεων, υλικών συσκευασίας, χωμάτων όπως επίσης και ολοκληρωμένη σειρά υγρών και στερεών λιπασμάτων.

φυτά
φυτά

Στόχος

Στόχος μας είναι η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση της επιχείρησης σας. Αυτός είναι και ο λόγος για τη συνεχή αναζήτηση φυτών και προϊόντων στην καλύτερη ποιότητα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς με καθημερινές παραλαβές φυτών από την εγχώρια αγορά και σε εβδομαδιαία βάση από την Ολλανδία, Ιταλία, Βέλγιο, την Ισπανία, το Εκουαδόρ, και το Ισραήλ.

Όραμά μας είναι να μπορέσουμε να μεταδώσουμε την αγάπη μας για τα φυτά σε εσάς και εσείς με τη σειρά σας στους δικούς σας πελάτες, γιατί Paradise is where Plants are.

Οι Συνεργάτες μας

Αυγέρης
Πανταζή
Floral Boutique
Studio 7
Νταλαπέρας
Les Fleuristes
Flowery